Stowarzyszenie

Sympatyków Pszczelarstwa

Nasze - Pszczoły

Wspieraj pszczoły

Gdy zginie ostatnia pszczoła, człowiekowi pozostaną cztery lata życia ? Albert Einstein

Stowarzyszenie Sympatyków Pszczelarstwa
Nasze Pszczoły
Stowarzyszenie Sympatyków Pszczelarstwa
Warsztaty edukacyjne dla wszystkich grup wiekowych
Nasza Pasieka Edukacyjno - Szkoleniowa
Warsztaty edukacyjne dla wszystkich grup wiekowych
na dachu Urzędu Miasta w Legionowie
Mikropasieka miejska
na dachu Urzędu Miasta w Legionowie
prowadzony przez młodych pszczelarzy
Nasz Hotel dla Pszczół
prowadzony przez młodych pszczelarzy
z systemem nawadniania
Nasz Ogród Miododajny
z systemem nawadniania
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
A A A

Kalendarz wydarzeń

Wtorek, 13 Luty 2024
Nie znaleziono żadnych wydarzeń
loading...
Aktualności
Otrzymane referencje
Dlaczego pszczoły giną ?
Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze

Nasze zdrowie w dużej mierze zależy od środowiska, w którym żyjemy, ale też od wartości zdrowotnej tego, co jemy. Mazowsze ma w dużej mierze charakter rolniczy, a to szczególnie zobowiązuje do przestrzegania zasad dobrej praktyki rolniczej i produkcyjnej. Dzięki rosnącej świadomości mieszkańców, właśnie na Mazowszu odnaleźć można smaczne, zdrowe, wysokiej klasy produkty, wytwarzane dzięki naturalnym procesom technologicznym, według tradycyjnej receptury, z surowców pochodzących z upraw ekologicznych i rolnictwa zintegrowanego. Członkowie naszego Stowarzyszenia są członkami Sieci dziedzictwa kulinarnego Mazowsza i oferują najwyższej jakości produkty pochodzenia pszczelego tj. mód, pyłek, pierzgę, propolis.

Czytaj więcej
Zadzwoń do nas +48 608 594 113
Wyślij nam wadomośćkontakt(at)nasze-pszczoly.pl
Nasz adresul. Ogrodowa 17
05-123 Chotomów
Polska

 

  

Dysponujemy dużą bazą sprzętu pasiecznego oraz ogrodniczego, a także możemy zaoferować swoje usługi. Zachęcamy wszystkich do korzystania z naszej wypożyczalni. Pieniądze z wynajmu są przeznaczane na ratowanie pszczół. Finansujemy z nich rozbudowę bazy pożytkowej dla pszczół w postaci zasiewów roślin i drzew miododajnych, zakup probiotyków dla pszczół oraz rozbudowę nowych rodzin pszczelich.